Addictive Visual Communication

AddictiveAddictive Visual Communication is een innovatief full-service productiebedrijf op het gebied van “visuele identiteit“, ofwel alles wat nodig is om uw bedrijf op een goed zichtbare manier in de markt te zetten. Opdrachtgevers die u al voorgingen zijn o.a. Expovorm, Robitex, Van Deinse Media, VDM Cars, PM Recordings, Cloud 9 en het Glazen Restaurant tijdens de 9e editie van 3FM Serious Request in Enschede in 2012. Drijvende krachten achter Addictive Productions zijn Nancy Rosberg (PR & Marketing), Jasper Niessink (grafisch designer) en Jeroen Niessink (creative/music producer). Nancy heeft een achtergrond in vakbeurzen in binnen- en buitenland, en jarenlange ervaring binnen de muziek- en entertainmentbusiness, inclusief artiestenbegeleiding en artist reputation management. Jasper ontwerpt als jonge getalenteerde grafisch designer vernieuwende webdesigns, logo- en huisstijlontwerpen en alles op het gebied logo-animaties en animatie. Jeroen werkt als muziekproducer en songwriter aan de meest uiteenlopende nationale en internationale projecten. Bij deze alles-kunner kunt u terecht voor Radio- en tv-commercials, Corporate movies, videoclips, voice-overs, popsongs en audio-logo’s.

De samenwerking tussen Twente MICE en Addictive Visual Communication zorgt voor een ijzersterke inhoudelijke combinatie om de visuele identiteit van Congresbestemming  Twente én de individuele congreslocaties met professionele videoproducties optimaal te vermarkten.

Terugblik op een geslaagd Twente MICE 2015 congres from Nico Dingemans on Vimeo.

Congres over méér Zakelijk Toerisme in Twente from Nico Dingemans on Vimeo.

Beleef Catering promo 2014 from Addictive Productions on Vimeo.

Military 2014 – Muddy Boot Saloon Aftermovie from Addictive Productions on Vimeo.

Ik ontvang graag een offerte van Addictive Productions

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen