Creative Communicators

Creative Communicators

Een event promoten is onmogelijk zonder goede online content. Creative Communicators, bureau voor contentmarketing, neemt je de zorg voor contentstrategie, creatie en verspreiding uit handen. Je beurs, productlancering, festival of seminar dient natuurlijk vergezeld te gaan van de nodige online buzz. Daarvoor is goede online content nodig: uitnodigingsmails, blogs, foto’s, video, social media posts, et cetera, et cetera… Het plannen, organiseren en maken van de marketingcontent voor een event is werk voor contentspecialisten. De Creative Communicators, contentmarketeers pur sang, hebben daarom Content for Events opgezet, het totaalpakket voor eventcontent.

Wij verzorgen content.

…voorafgaand aan het event

Promotie vooraf heeft als doel om bezoekers te werven, maar branding is ook belangrijk. Ook voor de mensen die niet komen wil je laten zien dat je een autoriteit bent op jouw terrein.

…tijdens het event

Ook tijdens het event gebeurt er online van alles. Wij stellen afhankelijk van jouw wensen een team samen dat het hele event lang paraat is om content te maken en in goede banen te leiden. Een liveblog, interviews met sprekers en bezoekers of een twittermuur: alles is mogelijk.

…na het event

Door na afloop van het event te zorgen voor interessante content haal je meer rendement uit je event. Wij zorgen dat blogs, foto’s en video’s op de juiste plaatsen online komen. Wij verzamelen de mooiste reacties van social media en geven die een permanente vorm. Zo draagt het event ook lang nadat het is afgelopen bij aan je online reputatie.

Ik ontvang graag een offerte van Creative Communicators

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

content for events

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen