Word lid

pdf-icon

Bestelformulier

pdf-icon

Menu

MENU 2016
Heb je een Vergaderlocatie, een Restaurant, een Hotel in Twente, of ben je een dienstverlener in de Congres- en Eventsbranche of een City Marketeer? Dan loont het om Gold, Diamond of Platinum lid te worden van Twente MICE. Download hier ons Menu en het Bestelformulier voor méér informatie.

SPECIALE AANBIEDING 
Aanbieding van dit kwartaal: als je vóór 31 maart lid wordt van Twente MICE, dan verdubbelen wij voor u het aantal arrangementen in uw lidmaatschap dat wij uiteraard op de website, via social media en binnen ons netwerk actief zullen promoten. 

LANDELIJKE PARTNERS 
Twente MICE is méér dan een online meeting guide; zo bieden we ook Locatiescans & Hospitality Trainingen, staan we 18 februari op de landelijke vakbeurs EvenementContact in de RAI Amsterdam, en hebben we affiliate marketing partners gevonden in Meeting Magazine, MeetingReview.com, Vergaderhamer en High Profile Locaties. Onze toegevoegde waarde zit in landelijke partnerships en het ondersteunen van Twentse locaties & eventprofessionals om aan de hoge kwaliteitsverwachtingen van (potentiele) opdrachtgevers te voldoen.

3 REDENEN OM LID TE WORDEN 
Reden 1 – Marketing: op twentemice.nl vinden Meeting Planners álle Vergaderlocaties, Restaurants, Hotels & Congresprofessionals in Twente voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 1000 personen. U wilt toch óók beter gevonden & geboekt worden? Want zakelijke gasten besteden goed. Meetings, Incentives, Conferences & Events – kortweg MICE – brengen serieus geld in het laatje. Landelijk onderzoek wijst bovendien uit dat grote opdrachtgevers in hun locatiekeuze vooral belang hechten aan goede sfeerbeelden, makkelijke vindbaarheid, klantvriendelijkheid, ontzorgen/full-service in het offertetraject, én goede recencies via een onafhankelijke beoordelingssite. Ook de vraag naar kleinschalige locaties met uitstraling & exclusiviteit is stijgende, en de gast verwacht méér inzet op duurzame/gezonde/regionale catering. Twentemice.nl is ingericht als locatiegids die aan al deze moderne eisen voldoet; met veel beeldmateriaal en een breed scala aan diensten op het gebied van Vergaderen, Eten & Drinken en Overnachten in het Landgoed van Nederland.

Reden 2 – Sales: Twente MICE brengt vraag en aanbod bij elkaar, conceptualiseert, regiseert en voert uit. Wij genereren concrete business. Een voorbeeld: op aanvraag van TEDxSaxion University verzorgde Twente MICE in november de congrescatering voor ruim 950 gasten tijdens het Pursuit of Happiness jaarcongres in het Wilminktheater in Enschede. Met een vijftal Twentse ondernemers bedachten wij het thema ‘Happy Food’ wat staat voor healthy, local, fresh & brain food. ‘Happy Food’ is een ‪‎co-creatie‬ concept van Twente MICE en werd mede mogelijk gemaakt door Eetbar Appeltjes van Oranje, De Broodbode Enschede, Buffalo Farm Twente, Bakkerij Jagers en Kookstudio Kook & Ço.

Reden 3 – Samenwerken: om congresbestemming Twente in Nederland en in de EUREGIO op de kaart te zetten, zullen we Twente als 1 geheel en als 1 regio helder en eensgezind moeten positioneren. We kiezen hierbij voor een triple-helix-approach, ofwel een duurzame samenwerking  tussen Ondernemers, Opleiders en ondernemende Overheden.

Congresbestemming Twente

Heeft u vragen? Bel gerust naar 06 1865 9696 of vul het onderstaande formulier in:

Ik word graag lid van Twente MICE

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen