Hampshire City Hotel Hengelo

Hamp-logo

Hampshire City Hotel Hengelo gelegen in het hart van Hengelo is een ideale locatie voor uw training, vergadering of zakelijke ontmoeting.

  • aantal vergaderzalen: 5
  • max aantal personen: 100
  • aantal hotelkamers: 100
  • food & beverage: eigen restaurant & bar
  • USP’s: 200 meter van Centraal Station, grenzend aan Rabotheater

Klik hier voor de beste kamerdeal.

Het hotel beschikt over een bar/restaurant en 5 lichte vergaderzalen, waar u in alle rust bijeen kunt komen met een gezelschap tot 100 personen. Met onze persoonlijk service en kleinschalige karakter zijn we ervan overtuigd u meerwaarde te kunnen bieden en u te kunnen ontzorgen. U heeft altijd de beschikking over gratis Wifi en indien uw gasten wensen te blijven overnachten, we beschikken over maar liefst  100 ruime moderne kamers. Bent u op zoek naar een locatie voor een grote bijeenkomst, dan kunnen we u in samenwerking met het naast gelegen Rabotheater een passend voorstel doen. Het hotel is eenvoudig te bereiken zowel per auto als per trein. Parkeren kan in de parkeergarage tegenover het hotel en CS Hengelo ligt op nog geen 5 minuten loopafstand.

Contact: 074 – 8516800 | reservations.cityhengelo(at)hampshire-hotels.com

Ik ontvang graag een offerte van Hampshire City Hotel Hengelo

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen