Hazemeijer Hengelo

hazemeyer-hengelo-logoIn het industriële hart van Overijssel, Hengelo, staat de oude fabriek van Hazemeijer. Vroeger werden daar elektromotoren gemaakt. De 100 jaar oude voormalige fabrieksgebouwen zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, onderscheidende evenementenlocatie. Hazemeijer Hengelo heeft het karakter, de authenticiteit en de bijzondere charme van de gebouwen weten te bewaren. Met een nieuw creatief concept is deze locatie een toonbeeld van vernieuwd industrieel erfgoed in Hengelo en Nederland. De robuuste, oud-industriële sfeer van Hazemeijer Hengelo geeft uw evenement meerwaarde. Moderne faciliteiten op het gebied van verlichting, regelbare dakverduistering, inrichting, parkeren, kleedkamers, garderobe en internet staan garant voor een soepel verloop van de bijeenkomst, ongeacht de omvang van het gezelschap.

Hazemeijer Hengelo is voor elke bijzondere gelegenheid de juiste accommodatie; van kleine gezelschappen tot grote gezelschappen van 30 tot 3000 personen. Vergaderruimten met hoogwaardige faciliteiten, multifunctionele mediaruimtes, twee ruime industriële multifunctionele hallen met een vrije overspanning, prachtige lichtstraat en vides, een buitenterrein voor festivals, een stoer theater met een foyer. Afhankelijk van de invulling van uw evenement kunnen deze worden gekoppeld. Wij adviseren u graag over de beste ruimte en combinatie om uw evenement tot een succes te maken.

Ik ontvang graag een offerte van Hazemeijer Hengelo

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen