Twente MICE Hotels

Voor groepen (10-1000 personen)

twente-mice-voor-linkedinVoor het boeken van Hotels voor groepen en grote zakelijke gezelschappen bent u bij Twente MICE aan het beste adres. Ons team bemiddelt graag de beste Hoteldeal voor u. Ons hotelbestand bestrijkt ruim 2400 kamers bij 180 hotels in Twente. Wij regelen óók voor u de transferdiensten naar-en-van uw Congreslocatie én wij bemiddelen Hotels in de omliggende omgeving zoals het Duits grensgebied. Onze Hotelservice is uitermate geschikt voor groepen van 10 tot 1000 gasten. 

Contact: Nico Dingemans | 06 1865 9696 | nico@twentemice.nl of neem contact op via het onderstaande contactformulier.


Voor individuele reizigers (1-10 personen)

bookingKlik hier voor het boeken van Hotels voor individuele zakenreizigers en kleine zakelijke gezelschappen. U bent bij onze reserveringspartner Booking.com in goede handen. Booking.com, oorspronkelijk opgericht in Enschede, is wereldleider in online reserveringen van individuele accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 625.000 kamernachten over de hele wereld gereserveerd door zakenreizigers en vakantiegangers. Sinds de oprichting in 1996 garandeert Booking.com B.V. de beste prijs van ruim 454.709 accommodaties in 200 landen, van kleine, familiebeheerde bed & breakfasts tot zeer luxueuze sterrenhotels.

Reserveren met uw smartphone? Ga dan naar Booking.com mobiel


Ik ontvang graag een offerte m.b.t. voordelige Hotelkamers voor mijn groep

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen