Kijk op Oost Nederland

Kijk op Oost Nederland logoOnze interregionale mediapartner Kijk op Oost Nederland signaleert al ruim 33 jaar vertrouwd de economische, culturele en toeristische ontwikkelingen en trends in Oost-Nederland. Het lijvige magazine boordevol interessante artikelen die ondernemers in Oost-Nederland écht interesseren, verschijnt vijfmaal per jaar middels controlled circulation op de deurmat van onze lezers. Met in de komende edities tafelgesprekken met ondernemers over Duurzaamheid, Debiteurenbeheer, Ondernemen in Duitsland en Familiebedrijven. En artikelen over Transport en Logistiek, Zakelijk Toerisme, Scoren op de energiebesparingsmarkt, Wijn, Metaal, Techniek en Innovatie, Toneelgroep Oostpool en het nieuwe Museum voor Modern Realisme. Kijk op Oost Nederland zet je bedrijf op de kaart. Blader ook online door onze edities.

Kijk op Oost Nederland is strategisch mediapartner van Twente MICE. Leden van Twente MICE genieten speciale kortingen op advertenties en mediacampagnes. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ik heb interesse in Kijk op Oost Nederland

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen