Meeting Magazine

MeetingMagazine logoMeetingMagazine.nl verscheen voor het eerst medio 2005. In de 10 jaar van haar bestaan is MeetingMagazine.nl uitgegroeid tot hét toonaangevende crossmediale vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Meeting- en Eventplanners vinden in MeetingMagazine.nl informatie over en inspiratie voor hun dagelijkse werkzaamheden. Via provincie- , stedenspecials, thema’s en achtergronden worden boekers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Het magazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren (5500 print en 4500 digitaal) en is HOI-gecertificeerd. Ook treft men op de site een uitgebreid overzicht van congres-, vergader- en evenementenlocaties, alsmede aanverwante toeleveranciers voor de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst. Kortom, Meeting Magazine.nl is al 10 jaar lang het platform voor de planner van zakelijke bijeenkomsten, congressen en evenementen en geeft hem 24/7 toegang tot vakinformatie, noodzakelijk voor het goed uitoefenen van zijn of haar functie.

Adverteer uw locatie en/of dienst met korting via Twente MICE. Meeting Magazine is strategisch mediapartner van Twente MICE. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ik heb interesse in Meeting Magazine

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen