Mise en Place horeca personeel

mep1Al 20 jaar bouwt Mise en Place aan het netwerk en de carrière van gastvrije talenten. Mise en Place verstaan de kunst om de juiste te selecteren, op te leiden en te verbinden aan de top van de horeca, evenementen en foodservice. Met ruim 5.000 collega’s binnen 7 gespecialiseerde labels in 7 landen heeft Mise en Place voor elke personeelsuitdaging, elke dag, de oplossing. Mise en Place is als horeca projectburo gespecialiseerd in piek- & ziekbezetting in hotels, restaurants, congresgebouwen, evenementen en bij cateraars. Met 16 Nederlandse vestigingen is Mise en Place 24/7 bereikbaar en kan het altijd 100% landelijke dekking garanderen. Via uw locale contactpersoon heeft u toegang tot elke service. Met de ervaring van ruim 150.000 projecten en 2 miljoen tevreden gasten per jaar zijn de medewerkers van Mise en Place optimaal voorbereid, op hoog niveau.

Ik ontvang graag een offerte van Mise en Place

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hospitality Partner

Twente MICE ontzorgt opdrachtgevers bij het boeken van business events en hotels in Twente voor groepen van 10-1000 personen